RESTAURANT

Vanaf vrijdag 19 oktober gaat het restaurant opnieuw open.
Chefkok Bart Forger biedt een degelijke op klassieke leest geschoeid, modern geïnspireerde keuken.
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kan je in het restaurant terecht voor een diner, waarbij je telkens uit vier driegangenmenu’s kan kiezen of à la carte kan eten.

Verder worden er regelmatig op zondag pop-ups georganiseerd.

Openingsuren restaurant:

Donderdag, vrijdag, zaterdag vanaf 18 uur.

 

MENU TRAITEURDIENST
KERSTAVOND

AFHAALMENU (min. 2 pers)

APERITIEFHAPJES
De hapjes van het aperitief worden u vriendelijk aangeboden.
(Prijs per persoon €39)

Praliné van huisgemaakte ganzenlever
of
St. Jacobsoester uit “Dieppe” gegaard in de schelp met aromaten & truffelboter
~
Fazantenborstfilet met witlof en aangepaste wildgarnituren “Fine Champagne”
Trio van huisgemaakte dessertjes

SOEPEN
Heldere bouillon van bosduif met boskampernoelies en garnituren €18/liter
Bisque van kreeft en langoustines €20/liter

HOOFDGERECHTEN
Fazantenborstfilet met witlof, appeltjes met veenbesjes “Fine Champagne” (2p.) €19 p.p.
Hertenkalf met aangepaste wildgarnituren en poivradesaus €26 p.p.
Stoverij van everzwijn & hert geserveerd met hazelnootkroketjes, veenbesjes en peertje in rode wijn (vanaf 4 personen) €21 p.p.
Stoofpotje van diverse vissoorten (afhankelijk van marktaanbod) en zeevruchten met natuuraardappeltjes €22,00 p.p.
Aan het vel gebraden dikke kabeljauwrug, groentjes ratatouille en tomaat-basilicumsaus €23 p.p.

NAGERECHTEN
Huisgedraaid roomijs: vanille, chocolade of speculoos €12 /liter
Individuele crème brûlée €6 p.p.
Assortiment van 5 kazen met garnituren (vanaf 4 personen) €14p.p.
Huisgemaakte chocoladetaart €9 p.p.

Praktische info

Reserveren is enkel mogelijk via mail info@villa-tilia.com, met vermelding van uw bestelling voor Kerstavond en telefoonnummer.

TRAITEURDIENST KERSTAVOND:

Bestelling gelieve voor 20/12
Afhaal op zondag 23/12 tussen 10 en 18 uur
Afhaal op maandag 24/12 tussen 10 en 13 uur

Alle gerechten worden meegegeven in vuurbestendige verpakkingen samen met de vermelding van opwarmtijd en temperatuur.
(ofwel porselein door u te voorzien)

De bijhorende wildgarnituren, aardappelbereidingen, sausen en broodgarnituren zijn in dit pakket voorzien.
Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW en cash te vereffenen bij afhaling.

Voor deze dagen worden er geen kredietkaarten aanvaard.

VIER OUDJAAR 2018 IN VILLA TILIA!

OUDJAARSAVONDMENU

Culinaire aperitiefhapjes

Praline van ganzenlever met port-mousse

Tournedos van St-Jacobsvrucht, zeetong en zalm, jus van Bouillabaisse

Heldere wildbouillon met ravioli gevuld met bospaddenstoelen

Kroontje van Hertenkalf met tropische peper en wildgarnituren

Trio van dessert creaties “2018-2019”

Koffie of thee met zoetigheden

Glaasje Bubbels op 2019

MENU

3 gangen €49

 

VOORGERECHTEN

HERT

Carpaccio / fris wintergarnituur / aceto-schuim

OESTERS

Zeeuwse platte – gepileerd ijs

WILDBOUILLON

Bospaddenstoelen / ravioli met truffel

ROYAL BELGIAN CAVIAR (10 GRAM)

Gold label / aardappel / zure room
(Suppl. € 10 )

ravioli “veggie”

Eekhoorntjesbrood / truffel / groentenjus

HOOFDGERECHTEN

zeebaars

Langoustine / wintergroen / kruidige nage

NOORDZEETONG (dagprijs)

In hoeveboter gebakken / frisse sla / ratte patatjes

polderhaas “arlequin”

Civet / schorseneren / pompoenmousseline / kroket van ganzenlever

filet pure

Vergeten groenten / slahart / pickles-béarnaise

risotto “veggie”

Groentjes / parmezaan / rucola

DESSERTS

DAME BLANCHE

Vanille / ijs / warme chocoladesaus / slagroom

CHOCOLADE

Zacht smeltend gebak / moelleux

lasagne mango-mandarijn

Beignets van chocolade / sorbet

HOEVEKAZEN

Rozijnentoost / chutney