RESTAURANT

Vanaf vrijdag 19 oktober gaat het restaurant opnieuw open.
Chefkok Bart Forger biedt een degelijke op klassieke leest geschoeid, modern geïnspireerde keuken.
Elke donderdag, vrijdag en zaterdag kan je in het restaurant terecht voor een diner, waarbij je telkens uit vier driegangenmenu’s kan kiezen of à la carte kan eten.

Verder worden er regelmatig op zondag pop-ups georganiseerd.

Openingsuren restaurant villa tilia:

Woensdag      18 – 22 uur
Donderdag     18 – 22 uur
Vrijdag            18 – 22 uur
Zaterdag         18 – 22 uur
Zondag           Enkel op reservatie (groepen vanaf 12 personen)

 

VIER VALENTIJN IN HOTEL RESTAURANT VILLA TILIA!

VALENTIJNS-MENU

€75 pp
14/15/16 FEBRUARI 2019

 

Culinaire aperitiefhapjes

Tataki van tonijn met krab,
saffraanmayonnaise en sushi-vinaigrette

Soepje van gerookte paling
Verrassingskroketje

Jonge duif uit Bresse, pasteitje met paddenstoelen
en kalfszwezerik, asperges, rode wijnsaus uit Banyuls

OF

Taartje van skrei, bouchot mosseltjes,
fideuà, prei en crème van doperwten

Fantasie van frambozen,
panna cotta van zoethout

OF

Assortiment hoevekazen ‘Kaasmeester Domus Casei’

Koffie of thee met zoetigheden

 

MENU

3 gangen €49

 

VOORGERECHTEN

ERWTENSOEP

Rookworst / Breydelham / korstjes

ST JACOBSVRUCHT

Risotto van knolselder / zwarte truffel

ESCARGOTS “PETIT GRIS DE NAMUR”

Portobello / look / peterselie

VARKENSWANG

King Krab / Paix Dieu

PASTA (VEGGIE) (VG-HG)

Tajarin / wintertruffel / parmezaan

HOOFDGERECHTEN

TARBOT

Spinazie / Scheermes / Noordzeegarnaal / Plancton Marino

NOORDZEETONG 500G (dagprijs)

Meunière / frisse sla / Ratte patatjes à la fleur de sel

JONGE EEND

Spruitjes/ knolseldercrème / eendenlever

ENTRECOTE

Gevuld mergpijpje / natuurjus

HERT & EVERZWIJN

Stoofpotje / wintergarnituur

DESSERTS

DAME BLANCHE

Vanille / ijs / warme chocoladesaus / slagroom

MOELLEUX

Huisgemaakte advocaat / sinaasappel

CHOCOLAT SENSATION

Creatie met Valrhona noir Caraibe 66%

HOEVEKAZEN

Rozijnentoost / chutney